CORONA-PROTOCOLLEN

Komende zaterdag gaat er gelukkig weer gevoetbald worden. Voor het eerst sinds afgelopen maart, toen door de corona-maatregelen de voetbalcompetities werden stilgelegd. We beginnen als vanouds met bekerwedstrijden. Op de website bij Programma kunt u zien welke wedstrijden er zijn.

Maar alles is nog niet zoals voor de coronatijd. Er gelden veel regels voor spelers, begeleiders, scheidsrechters, toeschouwers en bezoekers van onze kantine. Allemaal als gevolg van de coronamaatregelen. We hopen dat iedereen begrip heeft voor deze regels en z’n medewerking verleend.

Hieronder staan de coronaprotocollen als links beschikbaar. Neem svp de moeite om er kennis van te nemen. Wij hopen dat het toch een mooi voetbalseizoen gaat worden. Wij zijn er klaar voor!

Protocol bezoekende teams 18 jaar en ouder vs 270820

Protocol bezoekende teams onder 18 jaar vs 270820