Ezinge 1

Ezinge 1 speelt het seizoen 2022-2023 in de 5e klasse D. Het team staat voor het tweede achtereenvolgende seizoen onder leiding van de ervaren en zeer gedreven trainer Ronald Bouwman uit Ten Boer.

Ezinge 1 is een leuke mix van ervaren en jonge(re) talentvolle spelers dat vrijwel altijd in de laagste standaard klasse van district Noord speelt. Het kende zijn hoogtepunt in het seizoen 2009/2010 toen het via het winnen van de nacompetitie promoveerde naar de 4e Klasse. Van de huidige selectie maakten Ewart Gerritsen, Ewold Staal en clubtopscorer Jasper Dijkstra (nadert zijn 200e treffer) ook toen al deel uit van de selectie.

Twee seizoenen later daalde men echter al weer af naar de 5e Klasse alwaar het in 2019 nogmaals dichtbij promotie was, maar in de nacompetitie strandde. Met de huidige selectie verwacht men in de (sub-) top van de 5e Klasse D Noord mee te kunnen strijden.

Bovenste rij v.l.n.r.: Adem Secer (ass. trainer), Jelle Huizing, Julian Kemkers, Robbin de Jong, Jesper Bouwman, Paul Broekhuizen, Ewart Gerritsen, Jordy Huizing, Jasper Dijkstra, Ewold Staal en Ronald Bouwman (hoofdtrainer).
Onderste rij v.l.n.r: Peter Vergeer, Melle Gerritsen, Mark Vlonk, Niels Giesen, Nick Rosema, Daan Douwsma, Wiebe Leistra en Ivar Zijlema.
Op de foto ontbreekt: John Nooren

Trainingstijden: dinsdag en donderdag van 20:00 uur tot 21:30 uur

Shirtsponsor

Begeleiding

Name Job
Ronald Bouwman Leider, Trainer