Ezinge 2

Ezinge 2 anno 2023 is een frisse jonge ploeg voor een reserveteam naar VVE begrippen. De Corona jaren lieten zich gelden waardoor een aantal oudere spelers het voor gezien hield, of inmiddels weer bij het 45+ team actief is.

Gelukkig kwam er aanvulling uit de jeugd met een aantal spelers dat versneld de overstap maakte en zijn draai gevonden heeft tussen de kern van het team waarvan de oudsten nog maar net dertigers zijn, dus dit team kan nog jaren mee. Het tweede lijkt een stabiele zesde klasser te zijn met de drive om mee te doen voor de bovenste plaatsen in de klasse. Het enthousiasme is groot en er valt altijd wat te lachen, reden genoeg om snel te komen kijken!

Bovenste rij v.l.n.r.: dhr en mw Guikema (sponsoren), Liang Noorda, Jelle Huizing, Jochem Stam, Ruben vd Meer, Wilfred Ritzema (c), John Homan, Bart Folgerts, Sander van den Maagdenberg, Stefan de Jong, en Steven Werkman.

Onderste rij v.l.n.r.:Remco Huzing, Robert Veenstra, Bram den Engelse, Jochem Gerritsen, Jacco IJpema, Maarten Alting, Denis Ticau & Ite Wiersema (leider)

Op de foto ontbreken: Robbin de Jong, David Rienstra & Frank Werkman

Trainingstijden: dinsdag en donderdag van 20:00 u tot 21:30 u

Shirtsponsor