GEZOCHT; ENTHOUSIASTE VOETBALTRAINER

De voetbalvereniging Ezinge is op zoek naar een trainer voor het verzorgen van de trainingen van de 1e selectie voor het seizoen 2020 / 2021. In het huidige seizoen komt de 1e selectie uit  in de 5e klasse D District Noord.

Wij zijn op zoek naar een trainer die past bij onze club. Dat is een trainer die plezier en beleving in het spelletje heeft en dit kan overbrengen op de spelers. De trainer dient daarnaast te beschikken over oefenmeester 3. De trainer kan beschikken over een jonge, talentvolle selectie met de potentie en ambitie voor een eindklassering in het ‘linkerrijtje’.

Bij de VV Ezinge is het al jarenlang gebruikelijk dat de 1e selectie op de dinsdag –en donderdagavond traint. Daarnaast zal de trainer belast zijn met de begeleiding van de wedstrijden van het 1e elftal op de zaterdagen.

Mochten wij uw belangstelling hebben gewekt dan kunt u op onze site www.vvezinge.nl een eerste indruk van onze club krijgen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ewold Staal (tel. 06 23 04 72 08 (graag bellen vanaf 19.30u).

Met belangstelling zien wij uw schriftelijke reactie uiterlijk 15 december 2019 per email tegemoet ewold_staal@live.nl

Als dé geschikte kandidaat zich aandient dan sluiten we de vacature mogelijk eerder.

Het bestuur van de VV Ezinge,

12 november 2019