ACTIVITEITENKALENDER

Hieronder vindt u alle activiteiten van de vv Ezinge. Bij bijna alles moeten we het voorbehoud maken dat evt nieuwe Corona-maatregelen roet in het eten kunnen gooien.

• voor 1 augustus as: online invullen ledenenquête
  • 15 augustus: 1e training seniorenselectie olv nieuwe trainer Gezinus Oosterhuis
  • 18 augustus: start jeugdtrainingen
  • 26 augustus: oefenwedstrijd Ezinge 1 tegen Nieuw-Roden
  • 29 augustus: 1e bekerwedstrijd van de oudere jeugdteams, programma volgt.
  • 29 augustus: bekerwedstrijd Ezinge 1 tegen Aduard 1 op veld 1 en oefenwedstrijd Ezinge 2 tegen Stedum 3 op veld 2 van Sportpark Feerwerd. Aanvang van beide wedstrijden is 14.30u.
  • 29 augustus: gezellige seizoensstart met eterij en drankjes. Uitnodiging volgt.
  • 3 september: speciale ledenavond over de uitkomsten vd ledenenquête en hoe nu verder olv Erwin Bloeming van RWIN Sportadvies.
  • 5 september: bekerwedstrijd Ezinge 1 uit tegen DVC Appingedam 1, aanvang 14.45u.
  • 12 september: bekerwedstrijd Ezinge 1 uit tegen Omlandia 1, aanvang 14.30u.