Ezinge 2 wint inhaalwedstrijd bij SIOS

Ezinge 2 won donderdagavond 19 mei bij SIOS 3 met 0-3. Na 0-1 bij rust door invaller Bram (assist invaller Thijs Guikema van JO15) bleef het lang spannend tot ca de 85e minuut.

Ivar was er in gekomen voor Bram, zijn strakke corner werd door de (overigens goede) keeper in eigen doel gewerkt voor de 0-2. Het verzet van SIOS was gebroken en even later werd een schot van John Nooren (die grensrechter was in eerste helft (waarvoor dank!)) ook door de keeper min of meer in eigen doel gewerkt: 0-3!

Een mooie teamprestatie waar het wat improviseren was. Wilfred ontbrak en Ewold moest afzeggen na blessure opgelopen tijdens de training. Daardoor debuteerde Jochem Gerritsen als laatste man wat hij verdienselijk deed met vaste secundant Jochem Stam in het centrum, we gaven weinig weg. En anders was altijd onze sluitpost Robbin er nog die opnieuw de 0 hield tegen deze tegenstander.

Behalve Thijs hadden we ook nog Thomas Vlonk van JO15 in de gelederen, hij kwam na de rust er in als linkermiddenvelder en liet wederom zien gemakkelijk mee te kunnen bij de senioren, de jeugd komt er aan!

Positief doelsaldo weer (+2), zaterdag wacht Zuidhorn 5 die we bij winst in de stand kunnen passeren!