Eerste winst Ezinge 3 tegen Middelstum, hattrick Bram

Op de eerste zaterdag in oktober kregen we Middelstum 4 op bezoek. De laatste ontmoeting in het afgelopen seizoen hadden we stevig verloren, bij voorbaat geen gemakkelijke opgave dus.

Dat bleek later gelukkig mee te vallen. Binnen drie minuten stonden we al op voorsprong door Bram die de opbouw van de tegenstander wist te ontregelen en het netje achter de keeper vond.

Wij voetbalden makkelijker en hadden de betere kansen. Nadat een bal van Peter Vergeer via de paal op de doellijn  bleef liggen was het Bram die opnieuw scoorde uit een voorzet vanaf de rechterkant door Frank.

Na een klein half uurtje werd het eigenlijk al defintief beslist toen Robert Veenstra gevloerd werd in het strafschopgebied en Cor een penalty gaf. Denis liep beetje schuchter naar de stip om hem te gaan nemen, maar het was echter Bram (getooid met aanvoerdersband) die van de gelegenheid gebruik maakte om zijn eerste officiële hattrick aan te tekenen: 3-0!

In de tweede helft nog genoeg kansen gehad de score uit te breiden, de stand veranderde echter niet meer. Gelegenhiedskeeper Wilfred had een makkelijke middag en hield zijn doel (en kleding) mooi schoon.