Ezinge 3

Na  twee seizoenen met twee seniorenteams is er voor het komende seizoen weer aanleiding om met drie teams te starten. Een aantal nieuwe leden en de aanwas uit de jeugd zorgen er voor dat we deze mogelijkheid gaan benutten. Geen eenvoudige opgaaf, want eigenlijk hebben we nog te weinig spelers voor drie seniorenteams. Wekelijks zal het passen en meten zijn, maar we denken dat we daar op een creatieve manier in zullen slagen.
Spelers die 'over' zijn bij het eerste elftal en JO17 spelers die 's ochtends al een wedstrijd hebben gespeeld zijn we wekelijks nodig om een team op de been te krijgen. Uit de afsplitsing van het tweede van vorig seizoen zullen de jongere spelers daarvan nu grotendeels de kar moeten trekken. Wellicht een uitdaging die nieuwe kansen biedt?
We zoeken echter nog een vaste keeper, wie gaat deze vacature invullen?

Trainingstijden: dinsdag en donderdag van 20:00 u tot 21:30 u

Shirtsponsor